Early HD 4850 X2 Pictured

"A few pictures of an early sample HD 4850 X2 from Sapphire have found their way onto the net."

Search News

  • Scrolling Image
  • Scrolling Image
  • Scrolling Image
Early HD 4850 X2 Pictured
 
A few pictures of an early sample HD 4850 X2 from Sapphire have found their way onto the net.  Based on AMD's R700 core, this dual GPU card is looking to be the "budget" high-end king, supposedly outperforming Nvidia's GTX280 card by 8-34% at a lower price of $399.
 
The HD 4850 X2 will have clock speeds of 625Mhz and feature 2GB of GDDR3 memory.  The card was earlier reported to have a release time sometime September, which has obviously already passed.  Hopefully these pictures signal an imminent release.
 
 
 
Looking forward to this "budget" high-end beast?
 
Discuss in our forums
«Prev 1 Next»

Most Recent Comments

21-10-2008, 19:11:59

FragTek
Ok yall I got a total mind boggler maybe you can help me out with.

Recently I installed Nero MediaHome on my server box to share vids and music to my Playstation 3. Well that worked freakin amazing for about an hour. I was in the middle of watching a movie on the TV streamed from the server to the PS3 and then it just disconnected. After that it could no longer locate the media server any longer. I also have my internet connection shared off the server with my main computer via the use of a pair of double ethernet intel network cards. When the media server stopped working I could no longer grab an internet connection from my main computer, it showed "limited or no connectivity". I plugged my monitor in to the server box and it was still connected to the net and everything worked fine, everything still showed as shared.

I restarted everything and it all kept not working at all. I can't get on the net from my main computer nor can I locate the server computer over the network, no computers show up. It's total wierded out. I did move my network cables to the second Intel NIC and got my shared internet back to my main box but I still can't share any files or see the server on the network from my main box. Even more strange is that my Remote Desktop Connection works again from the main box to the server box, but alas I can't find any of my shared network drives or anything.

What the hell could have possibly happened? I have a lot of **** that I need to transfer on to my server box from my main comp and I can't get any networking to work right any more.

Thanks in advance. I've already checked the obvious stuff such as making sure everything was still in the same workgroup and what have you.

21-10-2008, 19:38:29

llwyd
Tried recreating all the connections?

maybe try kill the DNS, reset TCPIP / nettcpip.inf and clear the winsock cat ?
Reply
x

Register for the OC3D Newsletter

Subscribing to the OC3D newsletter will keep you up-to-date on the latest technology reviews, competitions and goings-on at Overclock3D. We won't share your email address with ANYONE, and we will only email you with updates on site news, reviews, and competitions and you can unsubscribe easily at any time.

Simply enter your name and email address into the box below and be sure to click on the links in the confirmation emails that will arrive in your e-mail shortly after to complete the registration.

If you run into any problems, just drop us a message on the forums.